Jobstudenten

In het Rubenianum kun je als jobstudent werkervaring opdoen. Ieder jaar selecteren we enkele studenten die ons team tijdelijk komen versterken. Zij komen bij voorkeur vanuit de opleiding kunstgeschiedenis en hebben belangstelling voor onthaalwerk, bibliotheek- en archiefbeheer en voor vroegmoderne kunst.

De stad Antwerpen stelt ieder jaar een aantal jobstudenten te werk in het Rubenianum. Als jobstudent kun je worden ingezet om het onthaal te ondersteunen, om kunstwerken digitaal te registeren, nieuwe kunstwerkdocumentatie in te klasseren in de juiste map, archiefcollecties te herpakken e.d. Er zijn zowel plekken tijdens de zomermaanden als tijdens het academiejaar.

Vacatures voor jobstudenten worden bekendgemaakt via www.antwerpen.be, waar je ook dient te solliciteren. Vacatures voor de zomerperiode worden in februari geadverteerd. Eventuele vacatures voor tijdens het academiejaar worden omstreeks eind augustus en december geadverteerd. 

De vacatures voor jobstudenten voor de zomer van 2018 zijn momenteel online beschikbaar. Solliciteren is mogelijk tot en met 28 februari 2018. Het algemene bericht is op deze webpagina te vinden. Alle vacatures zijn beschreven in deze online brochure. Er worden in totaal drie jobstudenten ingezet in het Rubenianum als onthaalmedewerker. De onthaalmedewerkers worden ook ingezet voor collectietaken.